torstai 21. toukokuuta 2009

Pollo limonello



Elikkäs sitrusbroisku

400 g broiskun marinoimattomia rintafileitä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
öljyä
(kurkumaa)
1 tl tuoretta inkivääriä raasteena
2 rkl sitruunamehua
1 dl ruokakermaa
1 ½ rkl hunajaa
loraus kanafondia
3 rkl ruokajugurttia
timjamia ja persiljaa tai mieleisiäsi yrttejä

Kaveriksi vähän pastaa ja parmesania

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli pannulla. Paloittele broiskut suikaleiksi ja iske samaan pannuun ruskistumaan.


Iske sekaan sitruunamehu ja inkivääri (plus kurkuma) ja pyörittele vähän maltillisemmalla lämmöllä. Seuraavaksi sekaan ruokakerma, ja anna porista tovi. Sit sekaan hunaja, fondi ja ruokajugurtti sekä yrtit ja hauduttele miedolla lämmöllä.

Keittele kaveriksi pasta ja bon apetit sitten vaan.

4 kommenttia:

Hanna Takala kirjoitti...

Tällä mä lähdenkin totuttamaan itseäni sitruunan makuun, nyt kun päätin että sitrusallergialle tehdään jotakin.

Noora kirjoitti...

Mmm..! Tän on pakko olla niiin herkullista!

Anonyymi kirjoitti...

Terve Muffariina. Halusin vaan kysellä, että oletko jättänyt blogin kirjoittamisen kokonaan? Olen ihastellut tapaasi ylläpitää blogia ja upeita kuvia. Toivottavasti vielä löydät aikaa harrastuksellesi.
Terveisin, Elli Australiasta

Riina kirjoitti...

Moikka Elli

Toivottavasti tää nyt ei kokonaan ole jäissä. Oon kuitenkin edelleenkin yrittänyt kuvata uunista tulleet tuotokset, mutta jotenkin ne nyt eivät ole päätyneet enää blogiin asti. Uusien juttujen kokeiluunkaan ei ole enää ollut niin hyvin aikaa kuin ennen. Mutta ehkä mä nyt yritän pienillä askelilla palata taas takaisin blogin ääreen, täällä ne testatut reseptit pysyy mukavasti tallessa itselleenkin.