torstai 21. toukokuuta 2009

Viskibroisku, cheddarkastike ja timjamikermaperunat

Olipa kerran päivä, jolloin teki mieli tehdä jotain oikeesti hyvää ruokaa, ja mieliteko kohdistui taannoin Amarillossa syötyyn broisku-cheddarkastike-yhdistelmään. Hannan soppa on aikoinaan julkaissut takaraivoon kutkuttamaan jääneen reseptin, joka kerkisi mulla lojua kirjanmerkeissä hyvän aikaa ennen kuin pääsi testaukseen.

Eli viskissä marinoitua broileria, cheddarkastiketta ja timjamikermaperunoita:



1 dl viskiä
1 dl rypsiöljyä
mustapippuria
timjamia
broilerin rintafileitä

Sekoita keskenään nesteet ja mausteet ja upota broiskut marinoitumaan sekaan pariksi tunniksi. Paista pannulla kypsiksi.

1 dl kermaa
100 g cheddarjuustoa

Sulata keskenään ja tarjoa kanan kyljessä kastikkeena.

Kesä tulee, ehkä tätä kantsuu koittaa uudemman kerran vielä grillin ääressäkin, ommeinaan hyvää!

3 kommenttia:

Hanna Takala kirjoitti...

Viskiin hetkeksi unhoitetut broiskut ja cheddarkastiketta, kuola valahti juuri pitkin leukaa.

Riina kirjoitti...

Kuva ei ehkä tee oikeutta ruualle, tämä on todella hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Heijee, kiva että kokeilit ja tykkäsit. Pitäiskin tehdä uudemman kerran :)