Olipa kerran päivä, jolloin teki mieli tehdä jotain oikeesti hyvää ruokaa, ja mieliteko kohdistui taannoin Amarillossa syötyyn broisku-cheddarkastike-yhdistelmään. Hannan soppa on aikoinaan julkaissut takaraivoon kutkuttamaan jääneen reseptin, joka kerkisi mulla lojua kirjanmerkeissä hyvän aikaa ennen kuin pääsi testaukseen.
Eli viskissä marinoitua broileria, cheddarkastiketta ja timjamikermaperunoita:
1 dl viskiä
1 dl rypsiöljyä
mustapippuria
timjamia
broilerin rintafileitä
Sekoita keskenään nesteet ja mausteet ja upota broiskut marinoitumaan sekaan pariksi tunniksi. Paista pannulla kypsiksi.
1 dl kermaa
100 g cheddarjuustoa
Sulata keskenään ja tarjoa kanan kyljessä kastikkeena.
Kesä tulee, ehkä tätä kantsuu koittaa uudemman kerran vielä grillin ääressäkin, ommeinaan hyvää!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Viskiin hetkeksi unhoitetut broiskut ja cheddarkastiketta, kuola valahti juuri pitkin leukaa.
Kuva ei ehkä tee oikeutta ruualle, tämä on todella hyvää.
Heijee, kiva että kokeilit ja tykkäsit. Pitäiskin tehdä uudemman kerran :)
Lähetä kommentti