Oli synttäritkin tossa, niin kuin nokkelimmat iän muuttumisesta saattoivatkin oivaltaa. Tein töihin tällä ohjeella banskukakun, kun logistiset ongelmat ei antanut myöten viedä mitään täyskäriä tai hyydykettä. Ei tullut kyllä yhtään niin hyvää kuin viimeks, sori vaan työkaverit.
Kotiin tein tällä ohjeella kakun, ja tuli ihan älyttömän hyvää! Voisin ehkä väittää parhaaks leipomukseks mitä oon tehnyt, juustosarvibravuurin ohella. Suosittelen kyllä kokeilemaan.
Pohja maistuu vähän kuin paksulta pehmeältä kaurakeksiltä, täyte on pehmeää ja aavistuksen sitruunaista, ja mustaherukkakiille tuo just hyvän kirsikan kakun päälle. Koristeet on taas valkosuklaata.
tiistai 27. toukokuuta 2008
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti