keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Rocky Road -karkit


Ystävänpäivähyvyyksiä työkaverilta saadulla reseptillä.

400 g maitosuklaata
150 g vaahtokarkkeja
100 g pähkinä-hedelmä-sekoitusta
Murra suklaat palasiksi, ja laita vesihauteeseen sulamaan. Sillä välin vaahtokarkit silputaan pienemmiksi palasiksi, samoin pähkinä-hedelmä-mix. Kun suklaa on sulanut, sekoitetaan kaikki sekaisin, ja kaavitaan kelmulla vuorattuun vuokaan. Sellanen pieni kakkuvuoka on varsin ok. Sit vaan pariks tunniks möhkäle jääkaappiin, ja kun köntti on asettunut, se voidaan pilkkoa pienempiin palasiin ja sulloa suuhun. Tosta reseptistä tulee kaksi kertaa kuvassa näkyvä määrä herkkusia.

1 kommentti:

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no