perjantai 29. elokuuta 2008

Pinaattinen pekoni-makaronilaatikko

Huh huh mikä huonojen valokuvien sesonki.. Koittakaa kestää.


500 g makaronia
1 sipuli
140 g pekonikuutioita
150 g pakastepinaattia
1 ps suurustettu kanakeitto -aineksia
2 dl ruokakermaa
1 dl rasvatonta maitoa
1 dl juustoraastetta

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä makaronit ja valuta ne. Hienonna sipuli, ja ruskista se pekonin kanssa kuumalla pannulla. Sulata ja valuta pinaatti ja lisää makaronin joukkoon. Lisää pekoni ja sipuli, ja sekoita. Kaada uunivuokaan. Sekoita kanakeittoaineet, ruokakerma ja maito keskenään, ja kaada vuokaan. Raasta pinnalle juustoa. Kypsennä puoli tuntia.

1 kommentti:

Pahalapsi kirjoitti...

Ompa hyvä idea yhsitää pekonia ja pinaattia makaroonilaatikkoon! Varmasti oikein toimiva yhdistelmä perinteiseen ruokaan..