tiistai 27. toukokuuta 2008

Juustosarvia

Noniin, näin se taas alkaa se blogin laiminlyönti. En kyllä ihan hirveesti oo pörrännyt keittiössäkään (tai sitten lihapullista onkin tullut eksoottisia jauhelihakeksejä joita ei kauheesti kehtaa esitellä), mutta sittenkin kun olen jotain kokannut, en oo jaksanut/ehtinyt niitä tänne laittaa.
Mut ei se mitään, pikseliruoka ei pilaannu.
Ekana kehiin juustosarvia.3,5 dl jauhoja
2 dl juustoraastetta
2,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
50 g voita
2 dl kermaviiliä

täyte:
esim tuorejuustoa ja/tai
juustoraastetta

voiteluun:
munaa

Pehmeään voihin sekoitetaan jauhot, leivinjauhe ja suola. Sitten sekaan juustoraaste ja kermaviili, ja sekoitetaan. Taikina kahteen osaan, niistä pyöritellään pyöreät levyt jotka jaetaan 6-8 osaan. Taikinan päälle täyte, ja sarvet rullataan ja voidellaan jonka jälkeen uuniin 225 asteeseen 15-20 minuutiksi.

Mikähän näissä mun sarvissa on kun tuntuu ettei ne koskaan onnistu. Nääkin vaikutti vielä ihan raaoilta 20 minuutin jälkeen, joten annoin olla vähän miedommassa lämmössä lisää. Sitten sarvet jo pinnalta melkein paloikin, ja silti tuntui vähän raaoilta. Maku tosin oli hyvä. Söin yksinäni melkein koko pellillisen illan aikana.
Ehkä ens kerralla Taas kokeilen jotain toista reseptiä. Joskus sain nää onnistumaankin, mutta sitten unohdin mikä se käytössä ollut ohje niistä lukuisista resepteistä oli.

Ei kommentteja: