tiistai 27. toukokuuta 2008

Halloween

Tuo juhlista paras, halloween, lähestyy taas uhkaavasti. Inspiraationa teille kaikille jotka jonkinsortin kekkereitä olette pystyttämässä laitan tähän valokuvia viimevuodelta, jolloin päätin pitää halloweenjuhlat vaikka väkisin, ja sain jopa kämppiksenikin pakotettua hassuihin asuihin. Pari vierastakin jopa kävi, ja kunnioittivat mun tiukkaa "vähintään hassu hattu pitää olla" -määräystäni saapumalla paikalle suodatinpussit päässä. Gotta love them =)
Tänä vuonna näyttää taas pahasti siltä että ei ole halloweenkemuja tiedossa, joten täytyy sit varmaan taas yksin kotona pukeutua typerästi ja syödä paljon mustia asioita...

Mutta asiaan. Tältä meillä näytti. Mun kämpissä nyt yleensäkin näyttää halloweeniltä ympäri vuoden, että rekvisiittaa ei tarttenut kovin kaukaa hakea...


Esimerkiks tällasia muovilepakoita nyt lojuu muutenkin kaapeissa... Viritin tuon kattoon ohuilla langoilla. Allekirjoittanut itse siellä taustalla päätti tehdä yllättävän valinnan ja pukeutua merirosvoksi. Niinkuin en joka päivä vähän siltä näyttäisi...



Kurpitsoja ei ollut saatavilla, niin kaiversin appelsiineja lyhdyiksi. Kannattaa valkata aika isoja aplareita jos meinaa tuikkuja niissä polttaa, ja kannattaa ehkä sit myös istua vieressä vahtimassa jos vaikka vähän reunat kärähtää. Tai sitte ostaa sellasia sähkötuikkuja.



Kasasin pöydälle mustan lakanan alle jotain pahvilaatikoita niin tuli vekkuleita rappusia. Hämähäkinseitit ei ole omista tarantulista, vaan tiimarista ostettua seittihöttöä.



Oon ominut porukoitten vanhan akvaariokoristeen, tuon pääkallon siis. Kynttilänjalan olen saanut synttärilahjaksi jokunen vuosi sitten.



No olin mä jotain leiponutkin. Muffinssit on varmaan tehty tällä ohjeella, en oikein muista kuin sen että ne painoi noin kilon per kappale, ja niitä jaksoi syödä puolikkaan. Päällä on tomusokeri-vesi-hässäkkää ja hopetoffeista muotoiltuja hämähäkkejä (jotka näyttää ravuilta), lepakkoja ja kallosia. Tein niille silmiä ja muita erivärisistä nonparelleista.



Ei kommentteja: