tiistai 27. toukokuuta 2008

Suklaamousse


Tein jo joskus ajat sitte suklaamoussea, joka on näköjään jäänyt postaamatta tänne. No, kerkesin reseptikirjankin palauttaa sitten jo kirjastoon. Tähän oli ohje Linda Collisterin Suklaakirjassa, joka on silkkaa timanttia kannesta kanteen.

No, itse mousse ei sit ihan kuitenkaan onnistunut niin kuin piti, ei tullut kovin moussemaista vaan löysempää. Varmaan tekijässä vika. Alkuperäinen tarkoitus oli tehdä mousse suklaasta tehtyihin vuokiin, mutta nekään ei tahtonut jähmettyä vaan hajoilivat heti kun otti pois kylmästä. Yritin siis sellaisia rypytettyyn leivinpaperikuppeihin tehtyjä suklaamuotteja, mutta laitoin varmaan liian vähän suklaata, tai sitten toi valkosuklaa ei toimi niissä. Päätin sitten kasata mousset laseihin ja laitoin suklaakuppien jämät lasien pohjalle. Päälle tein suklaayökkösiä, jotka tällä kertaa pysyivät kasassakin kun ei laittanut kuuman kakun päälle.

Ja laitetaan nyt sitten linkki videoonkin, et se sit siitä viimesestäkin yksityisyyden rippeestä kun tulee keittiökin esiteltyä... Jukka kuvaili mun hääräilyä ja koosti treenimielessä epäkronologisen kokkailuvideon.Pitäskö ruveta videoblogia pitämään?
(On muuten vähän ällöttävän näköstä toi semisulanut kökkösuklaa.. Melkonen sonnasta konvehti -video siis...)

Ei kommentteja: