tiistai 27. toukokuuta 2008

Broiskukääröt


Joku reseptikin mulla alunperin oli, mutta meni niin askartelu-paskarteluksi että alkuperäiseen reseptiin taitaa olla enää yhteistä pelkkä broisku. Mutta tämä mun soveltava kokkikouluni teki aterian jotakuinkin näin:

5 kpl ohuita marinoituja broilerin fileitä
ruohosipulituorejuuston jämät (ehkä joku 3-4 rkl)
kuivattua rosmariinia
1 tomaatti
oliiviöljyä
mustapippuria

mustaa spagettia

Öljyä matala uunivuoka. Kuivaa broiskufileet talouspaperilla, ja levitä niiden reunaan vähän tuorejuustoa ja rosmariinia. Kääri rulliksi ja kiinitä hammastikulla. Nostele rullat vuokaan, laita jokaisen päälle tomaattisiivu, vähän rosmariinia, mustapippuria ja pirskottele oliiviöljyä. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa 25 minuuttia.
Keitä spagettia 7-8 minuuttia. Nypi kypsyneistä broiskuista hammastikut pois ja sit vaan bon apetit.

Tuli ihan älyttömän hyvää. Ja hienon näkösiäkin.

Ei kommentteja: