tiistai 27. toukokuuta 2008

Kinkkusarvet


Oon tohkeissani tehnyt erilaisia juusto- tai muita sarvia erilaisilla resepteillä, mut nyt vihdoin tällä on maku ja koostumus riittävän bueno. Sen kunniaksi teinkin sitten sarvia kahteen kertaan parin päivän sisään, ja eipä ole juuri jäänyt näitä lojumaan. Mahtavia. Ja helppoja!

kinkkusarvet (12 kpl)

7 1/2 dl jauhoja
200 g margariinia
1 pss kuivahiivaa
2 1/2 dl maitoa
1/2 tl suolaa
fiilispohjalta tuorejuustoa ja
kinkkua

päälle
kananmuna
juustoa

Nypi jauhot ja margariini. Sekoita kuivahiiva 42 asteiseen maitoon ja lisää joukkoon. Lisää suola ja sekoita taikina tasaiseksi. Kauli taikina ympyräksi ja jaa se 12 osaan. Levitä päälle tuorejuusto ja kinkkusuikaleita. Kääri taikinakolmiot sarviksi, voitele munalla ja ripottele päälle juustoa. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Ei kommentteja: