tiistai 27. toukokuuta 2008

Vihannes-jauhelihamureke

Tein tommosta ei kauheen hyvin kasassa pysynyttä mutta ihan kivan makusta lihamureketta.



(Onpas huono kuva, koittakaa kestää.)

Resepti meni näin:
1 ps sipulikeittoa
1/2 dl korppujauhoja
2 dl kermaviiliä
1 muna
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria
400 g jauhelihaa
hemapaa (puol pussia? en muista)
1 tomaatti
juustoraastetta

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili ja anna turvota 5 minuuttia. Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha. Vaivaa massa tasaiseksi. Muotoile taikinasta pötkylä jonka sisään ujutat vihannekset. Viipaloi päälle tomaattia. Kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia. Levitä päälle juustoraaste ja kypsennä vielä 20 minuuttia.



Niinku näkyy niin toi koostumus ei ehkä oo se kiintein mahollinen... Mut hyvää oli kuitenki.

Ei kommentteja: