
Pirkkalehti mainosti "slaavilaisia makuja", ja hapankaalia lukuunottamatta mä olen niille yleensä myyty. Tuli testattua elämän eka Stroganoff.
Resepti oli varmaan taas ihan hyvä, ongelma oli luultavasti halvassa (=huonossa) lihassa, joka jäi puolentoista tunnin hauduttamisenkin jälkeen vielä järjettömän sitkeäksi. Tätä teen ehkä uudestaan jos joskus olen niin rahoissani että voin ostaa muutakin kuin halvimpia suikaleita.
400 g maustamattomia naudanlihasuikaleita
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
mustapippuria
2 dl sipulikuutioita
2 rkl venhäjauhoja
4 dl vettä
2 d maustekurkkukuutioita
1 tlk herkkusieniä
1 rkl tomaattipyreetä
1 dl ruokakermaa
Ruskista lihasuikaleet kahdessa erässä paistokasarissa. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Lisää sipulikuutiot. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada joukkoon vesi. Hauduta 1 - 1 1/2 tuntia. Sekoita muutaman kerran hauduttamisen aikana.
Kuutioi kurkut ja halkaise herkkusienet. Lisää kasariin kurkut, sienet, tomaattipyree ja ruokakerma. Kuumenna.
Tarjoa perunoiden tai riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti