tiistai 27. toukokuuta 2008

Masalan tikkaa


Isin kahvipaketista löytyi pääsiäisyllätys, punainen hius. Isi tiedotti tästä juhlamokasta Pauligille ja pyysi samalla kyseisen punapään puhelinnumeroa. Numeroa ei tullut, mutta "näin ei ole voinut tapahtua" -henkisen kirjeen lisäksi paketissa oli paljon korvaavaa kahvia ja muutama maustepussi. Maustepussit vaihtoivat omistajaa ja päätyivät mun kokeelliseen keittiööni. Nyt oli aika testata Tikka Masala -maustetta.

Masalan tikkaa eli hackspett fron Masaby

n. 400 g broilerisuikaleita
öljyä
1 pussi Santa Marian Tikka Masala -mausteseosta
1 dl vettä
2 dl ranskankermaa

Ruskista broiskut öljyssä, lisää mausteseos, vesi ja ranskankerma. Anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä n. 2- 3 minuuttia.

Vähän pelotti tuleeko ruuasta liian tulista, siitä kun ei täällä meilläpäin pidetä niin hyvänä ominaisuutena. Mut ei se mitään tulista ollut, kovin mausteista vaan. Maistui samalle kuin taannoin erään Helsinkiläisen ravitsemusliikkeen syntymäpäivillä asiakkaiden janoa herättämään tarjottu ruoka jota oli pakko syödä kun ilmaiseksi saa, mutta jonka jälkeen ei tuntenut kieltään loppuillasta. Siis maku oli sama, tällä ei vaan polttanutkaan kieltään irti.

Ei kommentteja: