tiistai 27. toukokuuta 2008

Lasagne



Lasagne on aina parasta.

1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
400 g jauhelihaa
pussivihanneksia
1 prk tomaattisosetta
valkosipulituorejuustoa

voita vuoan voiteluun
lasagnelevyjä
valkokastiketta
pinnalle juustoraastetta

Ensin kuullotetaan silputtu sipuli ja valkosipuli, jonka jälkeen ruskistellaan jauhelihaa ja nakataan sekaan pussivihanneksia. Sitte tomaattisose ja vähän valkosipulituorejuustoa. Sitten voidellaan vuoka, kaadetaan jauhelihasoosia pohjalle, päälle lasagnelevyjä, tällä kertaa valmista valkokastiketta ja toistetaan kerrokset x kertaa. Päälle juustoa niin paljon ku löytyy ja komeus uuniin, tais olla parisenkymmentä minsaa ja oisko ollu 225 astetta.

Ei kommentteja: