tiistai 27. toukokuuta 2008
Lasagne
Lasagne on aina parasta.
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
400 g jauhelihaa
pussivihanneksia
1 prk tomaattisosetta
valkosipulituorejuustoa
voita vuoan voiteluun
lasagnelevyjä
valkokastiketta
pinnalle juustoraastetta
Ensin kuullotetaan silputtu sipuli ja valkosipuli, jonka jälkeen ruskistellaan jauhelihaa ja nakataan sekaan pussivihanneksia. Sitte tomaattisose ja vähän valkosipulituorejuustoa. Sitten voidellaan vuoka, kaadetaan jauhelihasoosia pohjalle, päälle lasagnelevyjä, tällä kertaa valmista valkokastiketta ja toistetaan kerrokset x kertaa. Päälle juustoa niin paljon ku löytyy ja komeus uuniin, tais olla parisenkymmentä minsaa ja oisko ollu 225 astetta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti