tiistai 27. toukokuuta 2008

Broileria peruna-porkkanapedillä



Tein hyviä broiskuja. Vuoka vaan tais käydä vähän pieneksi, ja ruuan jälkeen sainkin siivota uunin kun kokkailut lainehti vähän yli.

3 marinoitua broilerin koipireisipalaa
n. 8 perunaa
n. 4 porkkanaa
1 sipuli kuutioina
rosmariinia
0,5 l vettä
1,5 rkl kanafondia

Viipaloi pestyt ja kuoritut perunat ja porkkanat. Lado ne voideltuun vuokaan. Ripottele väliin sipulikuutiot ja päälle hienonnettua rosmariinia. Peitä broilereilla. Kuumenna vesi ja lisää fondi. Kaada liemi vuokaan. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunti. Voit peittää vuoan kypsymisen loppupuolella foliolla, jos broilerin pinta ruskistuu liikaa. (Käännä uuni pois päältä ja jätä ruoka uuniin muhimaan siksi aikaa kun käyt kampaajalla leikkauttamassa itsellesi uuden tukan).

Ei kommentteja: