Hellapollarin inspiroimana pistin seitä uuniin.
Parasta tässä kokkailussa ja leipomisessa on se, että oon ennen ollu niin nirso, rajoittunut ja keittiökammoinen, että nyt kun on pahimmista niistä päässyt yli, voi kokeilla kaikkea kivaa ekaa kertaa. Niinku tällä kertaa: En oo ikinä ennen ostanu seitä. En oo ikinä ennen käyttänyt valkosipulia. Molemmat skulaa, molempia ostan jatkossakin.
UUNISEI
400-800 g seitä annospaloina tai kuutioina
suolaa
pippuria rouheena
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
2,5 dl ruokakermaa
100 g tuorejuustoa
(tuoretta korianteria silppuna)
n 200 g juustoraastetta
Laita kalat uunivuokaan, suolaa ja pippuroi. Ripottele pinnalle valkosipuli ja korianterisilppu. Sekoita kulhossa kerma ja tuorejuusto, sekä juustoraaste, kaada seos kalan päälle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.
Koriantteria en vielä uskaltanut kokeilla. Tai siis lähinnä en viitsinyt käyttää siihen rahojani kun en edes tiedä miltä se maistuu. Jonain päivänä voi sitten siihenkin tutustua...
tiistai 27. toukokuuta 2008
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Onkos sei jäist' vai osittain sulaavai kokonaan sulanutta, kun uuniin laitetaan
Eipä näitä sulatella tarvii.
Lähetä kommentti