keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Tahmakana


Eli sticky chicky. Reseptin tapainen tuli vastaan eräässä ulkomaalaisessa blogissa, ja muokkailin siitä sitten vähän.

Paketillinen kanan kinttuja tahi rintoja pakastettuna
3 porkkanaa
1 dl hunajaa
1/2 dl soijaa
1 rkl ketsuppia
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
1 tl sitruunamehua
(chilikastiketta)
mustapippuria

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sekoita kipossa kaikki aineet kanaa ja porkkanoita lukuunottamatta. Asettele kanat ja porkkanat vuokaan ja kaada kastike päälle. Kypsennä uunissa noin tunti, rintapalat varmaan kypsyvät nopeamminkin. Älä unohda ruokaa uuniin, kuten allekirjoittanut. Valele kanasia kastikkeella vielä ennen tarjoilua.

Ei kommentteja: