tiistai 27. toukokuuta 2008
Makaronilaatikko
Krooninen blogilaiminlyöjä palasi. Sain Jukalta vihdoin sen ottamia kokkailukuvia niin voi esitellä taannoin tehtyjä ruokia.
Elämän eka makaronilaatikko. Ihan vaan makaronipussin ohjeella. Ei oo tullu aikasemmin tehtyä kun eipä tuo nyt niin kummosen makusta ole, ja eineshyllyn versio on halpaa ja ihan saman makusta. Mutta tulipa koitettua, on tässä sentään kivan rapea pinta.
1 1/2 l vettä
1 tl suolaa
5 dl makaronia
300 g jauhelihaa (paitsi että mulla varmaan oli 400)
1 sipuli
1/2 tl suolaa
paprikajauhetta
(basilikaa)
rouhittua mustapippuria
Munamaito:
3 munaa
7 dl maitoa
1 tl suolaa
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä. Ruskista jauheliha ja kuullota silputtu sipuli pannulla. Lisää mausteet. Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun vuokaan (tilavuus n. 2 1/2 l). Sekoita keskenään.
Sekoita munamaidon aineet keskenään ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa alatasolla noin tunti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti